Myrebekæmpelse? Sådan slipper du af med myrer i boligen

Blog Post Title

Kæmper du med myrer i din bolig? Bare rolig, du er langt fra den eneste. Hvert år kæmper et hav af danskere med myrer i deres boliger. Myrer kan være enormt svære at slippe af med, når de først er kommet ind, og derfor får du herunder en guide til, hvordan du slipper af med myrer i boligen.

Hjemmelavet myregift

Ønsker du at forsøge dig med myrebekæmpelse på egen hånd, kan du forsøge dig med hjemmelavet myregift. Ja, du læste rigtigt! Opskriften på hjemmelavet myregift er meget simpel, og består af ingredienser, du garanteret allerede har i din bolig i forvejen. Til den hjemmelavede myregift skal du bruge to pakker gær, en deciliter sukker og en deciliter vand. Der er ingen garanti for, at denne hjemme hjemmelavede myregift klarer jobbet, men det kan være en god ide at prøve sig frem, og give det et forsøg, inden du prøver skrappere midler.

Bekæmpelse med insektmiddel

Gjorde din hjemmelavede myregift ikke jobbet, kan du overveje at bekæmpe dit myreproblem med insektmiddel. Her er det vigtigt, at du vælger et insektmiddel, der er 100 procent godkendt til bekæmpelse af myrer. Afviger du fra dette, kan du opleve, at myrerne kommer tilbage indenfor kort tid. Insektmiddel er relativt let at bruge. Du skal blot sprøjte insektmidlet i alle revner og hjørner, hvor du formoder at myrerne kommer ind. Dette kunne eksempelvis være ved vinduessprækker, dørsprækker eller vægsprækker. Det er vigtigt, at du sprøjter alle de steder, du formoder, at myrerne kan komme ind, da du ellers ikke har meget held med at slippe af med myrerne i din bolig.

Søg professionel hjælp

Har du forgæves prøvet at slippe af med myrerne i din bolig, kan det være en god ide at søge professionel hjælp i form af en erfaren skadedyrsbekæmper. En skadedyrsbekæmper har en masse vide om, hvordan man hurtigt og effektivt slipper af med myrer i boligen. Derudover kan en skadedyrsbekæmper give dig en masse brugbar viden om, hvordan du selv slipper af med problemet, hvis det skulle opstå endnu engang. Ønsker du professionel skadedyrsbekæmpelse, kan du kontakte Denrødemyre og få et godt tilbud på bekæmpelse af myrer.