Spar penge på din elektricitet – sådan gør du

Blog Post Title

Elpriserne er steget i løbet af den seneste tid, og det er der mange, der kan mærke på deres økonomi – særligt fordi priserne på så meget andet er steget samtidig. Det er dog ikke helt ude af din kontrol. Der er nogle ting, som du kan begynde at gøre, der kan hjælpe dig med at spare penge på din elektricitet.

Tjek elpriserne på de selskaber, der er i dit område

Elpriserne i et område er frit tilgængelige, og derfor kan der være mange penge at spare ved lige at tage et kig på, hvem der kan give dig den bedste aftale i dit område.

Dermed ikke sagt, at du nødvendigvis behøver at skifte – nogle gange kan du også bruge denne viden til at få en bedre aftale hos det selskab, som du allerede bruger. De vil nemlig gerne beholde dig som kunde, og håbet er jo, at I kan finde et samarbejde, hvor I begge er tilfredse og kan få det til at fungere.

Det er vigtigt at huske, at du aldrig skal gå på kompromis med kvaliteten, da det vil være noget, som du bliver træt af på sigt. Derfor er billigst ikke altid bedst.

Få installeret energivenlige løsninger

Energivenlige løsninger er en god langtidssigtet løsning, der altid vil sikre dig lavere priser på el – også når priserne falder igen. Derfor kan det altså sagtens betale sig. Du kan med fordel klikke dig in på https://www.fj-el.dk/ og finde de løsninger, der er mulige for dig. De hjælper dig både med at finde den rette løsning, men også med at få installeret til en god pris.

For nogle vil denne løsning være energibesparende pærer, mens det for andre vil være at få installeret solceller. Det afhænger af dit budget. Dog bør du ikke begynde at skifte pærer ud i hjemmet, der stadig virker – vent til en pære springer og skift den ud med en billigere og mere miljøvenlig model.

Hvornår er strømmen dyrest?

Der er forskel på, hvornår strømmen er dyrest, afhængig af hvor i landet du bor. Du kan dog nemt og hurtigt – ved hjælp af en Google søgning – finde et skema, der fortæller dig, hvornår det er billigst at bruge strøm.

Nogle steder vil det være om natten, fordi det er her, at der bruges mindst elektricitet. Og selvfølgelig skal du ikke have lyset til at stå tændt, bare fordi det er billigt. Dog kan det give god mening at sætte en vask til at køre om natten, og har du haft vaskemaskinen til at køre om dagen, så tør tøjet i tumbleren om natten.